❤ Centa Hati Abam vs Embam ❤


❤ Centa Hati Abam vs Embam ❤
Diary


Nurul


Shout


Links

Welcome :)


Hello.
You are in Nurul's LAND.
Welcome to CENTA HATI ABAM VS EMBAM ;)
Feel free to navigate around.
And THANKS for coming :)




Archive :)


Search :)



Follow Me :)



Chat With Nurul :)

Cbox

Calendar :)

Credits


Skin+header designer : Ainnad_Rocks
Photos : Weheartit | Tumblr
Background : Kak Biyha

1 comment(s) ● Thursday, 25 August 2011 ● 22:53
     Cemekom, cihat?..arap2 cihat la ea....
Time buln2 pose ni kte amik peluang jmpe kwn2 n bbuke sme2, eratkan silaturahim org kate... so mcm tu la jgk ak, plan bbuke pose nie madam gendon yg uruskan, so sperti yg di plan Sbtu lepas 21 ribuln ak bbuke dgn bff miss aju, gendon wif en somi, and d temani en bf ak.. sonok sgt sbb plan n trus dpt jmpe.. lame gler x jmpe gendon nie, last jmpe rye thun lepas.. aju nie ak slalu jmpe sbb dia roomate ak time wt degree ne.. lupe lak nk kenalkan, gendon ni ak nye roomate lame time wat dip kt kntan dlu..


with BFF

3 of us

          Dia ni mmg gler2 orgnye, lau dpt gelak perggh x hengat.. ktorg bbuke kt Gearbox Warung Dusun kt bangi.. nk promote skit, kt sini yg femes dia nye sup gearbox la.. tpi ktorg x cube pn, almklumla tlang gearbox nie mmg bnyk kolestrol kt lelemak nye.. kang btmbh2 pulak koleksi lemak kami hahha... ktorg dh booking awl2 tmpt n makanan so g lwt skit pn x pe.. Mcm yg dh d plan kan, En nuar dtg jmput kat umah, then ktorg gi amik ajue kt ktm nilai..pastu trus move ke ptrajaya, mmandgkan awl lagi so kami pn pi kt tasik maritim kt ptrajaya nieh.. sini mmg femes la org amik gmbr tuk pre wedding, wedding day.. sonok jgk tgok muke2 bakal pngtin nie, india ade, cine ade, melayu ade.. pendek kte mcm2 bangsa la kikik3.. bst je tgok pngtin pmpuan dgn gaun kawin yg lawa tuh.. <tetibe tlntas kt hati nk jugak la yg cmtu, mmm tpi kene la trunkan brat bdn nie.. cayok nurul... haha leh ke nie? > mcm biase la ktorg pn x ktingalan jgk amik gambor.. ye la tu kan wajib, nnti dh tua leh la tgok2 smule n imbas kembali kenangan tuh.. < lau ade jodoh la, lau x tgok gmbr then nangis sorang2 kikik3..>

Chenta hati ku...


Aju, me n En nuar



   Tgok jam pn dh 5.30 ak pn call gendon tnye dh siap ke, sbb ktorg kene tgu gendon kt tepi alamanda.. sbb x reti jalan nk pi ke rstoran tuh.. pastu move la ke almnda then bile dh jmpe kete gendon kami pn gerak bsme2 ke bangi.. turun kete trus slm n cium pipi gendon, warggh rindu nye kt dia nie.. dia dh jdi bini org tw.. comell je...

  Bler dh smpi kt meja mkn, borak sakan la ape lagi kan.. lame x jmpe.. tgelak2 bile tingat knangan time dip dlu, gelak kah3x.. smpai lenguh pipi dibuatnye.. En Nuar snyum je, mklumla dia malu2 skit mole2.. siap tarik kusi duk dekat2, Suami gendon pn tgur x sempit ke duk dekat2, ak pn jwb x pe dia mmg saje duk rpt2 ngeh3x..sian En nuar kene usik dgn aku.. tq to abam yg sudi teman ak kuar jmpe kwn2, mmg ritu off day dia..

kerapu msk 3 rasa..

Aksi pah bedah

hehe

my turnn

caKK..

Bru selesai men bowling..
  Pas siap makan smua, ktorg plan nk gi Alamanda pi men bowling.. men 2 round, kemengahan jgk lah sbb bru pas makan.. first game ak kalah, somi gendon menang.. second game gendon kalah n En nuar menang.. dssbkan kalah ak n gendon kene la blnje minum.. pas bis men bwling lam kul 10.30 pi lepak mamak minum2 n borak2.. settle je, ktorg pn gerak ke umh msing2.. ak n En nuar pi anta aju kt umah abg dia, then bru En nuar gerak anta ak kt umah.. bst sgt kuar kali ni, sbb ramai2 n jmpe kwn lame n sembang2.. hoho lain kali kuar gi la...  pnjg pulak entry nie hehe.. <ade ak kisah bhahahaha>



Photobucket
5 comment(s) ● Sunday, 14 August 2011 ● 10:54
       
          Cak cak haha, pose ke x tuh.. jgn2 tipu pose x bek tw, cmne korang smua, dh ade yg tinggai pose ke.. den dah ade tinggal dh, tpi bukan sbb sje tpi sbb den dpt a.b.c < allah bgi cuti> kikik, biase la bgi sorg pmpuan yg normal.. jgn jeles pulak ea, nnti korang pn dpt jugak.. cme turn je x sme...

          Kite smua nie x lame lagi nk raye dh, korang dh siap tmpah bju ke? jgn lmbt2 nnti kang ade yg rye pakai kain lngsir hoho.. lau x mo kene lh wt psiapan awal.. tpi ingt jgn la bzir2, mntang2 la rye sthun skli habis smua duit simpnan labur kt psiapan rye,  pastu ikat perut makan meggi kikik3... teringat pulok pepatah biar papa asal bgaye, perghh ni prinsip ho mmg selatus pelatus x leh di amlkn bahaye... pape pn kenelh bsedhana lam ape yg kite buat... :)
  
         Rse sonok bngat dpt kuar dgn dia smlm, ye lah sbb dh lme gak x kuar.. tiime dia off bru lah ktorg gi jln jauh2 skit, lau x jmpe2 cmtu je la.. < tpi bguz jugak jrg jmpe, x de la bnyk dose hehe almklum la  lau kuar tu ade part tpegang2 tgn, haiishh malaz la den nk cito malu > mmm smlm sprti yg dh plan, kitorg nk tgok wayang, then gi berbuke  pose sme2..

Otw to Seremban...
bweekk... 
Mata coklat lawa ke biru hehe...

Pmndu yg berhemah <awek dia dh mcm jpj da kt sbelah mane idoknye>

        Mule2 ingt nk gi ampang point, tpi risau jgk jln jem.. tpi x pela gi srmbn pn ok jugk, yg penting dpt borak2 n spend time together.. kami pi usha tiket wyg dulu, mule2 gi terminal 1 tpi cite cam x mnrik.. then move ke terminal 2, pas dh beli tiket kami pn gerak untuk cri tmpt bbuke pose.. smpai je kami order mknan dulu, then msuk carrefour jap jln2 tgok brg sbb lau tggu je kt meja makan tu mahu melopong mulut tgu azan mghrib..
        Msuk lam carrefour, mm tak ramai pulak org time2 cmnie..teman En Nuar li songkok, mood rye ni hoho.. pas dh beli songkok gi bgian air, kecur btul air liur tgok jus buah2 han nie.. beli 100 plus n ice lemon tea tuk bbuke, n yogurt dutchlady strawberry yg sedap bangat tuh..pas tu kami pn pi balik kt tmpt mkn tuh..


Songkok, songkok mari beli, murah murah...


Tgok sy dpkse amik gmbr uwa <tselah ketidak comelan sy>


air tuk berbuke pose..

      Tpi time ni x azan lagi, ak pn amik catalog carrefour then main teka2 name ikan yg de dlm gmbr tuh, pnye la khusyuk duk main teka2.. smpai org kt situ dh makan pn kami x prasan.. ye la azan x de sbb duk lam bumbung.. haha tgelak jugak, pastu dgn cpt nye  minum air.. <ak x pe sbb ak x puase, mklum la a.b.c kan>

Tomyam claypot..cedap


    Pas dh siap makan kami pn move ke terminal 2 smule, hehe cite yg ktorg nk tgok nie tjuk dia zoo keeper, dsbbkn x de cite mnarik then plih la cite yg leh wt gelak2.. bak kate abam cite yg x pyh pkior2... pas bis wayang, anta En nuar blik umh dia.. pastu dia amk kete then teman ak balik umah...follow dri belakang, ank sdara dia pn ikut sme.. iesya yg comel... iesya duk dlm kete aku, suke layan budk kecik nie, first sbb dia x cam budak lain yg ckp x senonoh.. second sbb dia shumell n third sbb dia sgt sopan x terkinja2 mcm bdk2 lain..

Me n eisya...

   Pas dh smpai umah, ak amik gmbr dgn iesya, then bru dorang blik umah...skrg dh x pyh risau mak n ayah ak nmpk en nuar, sbb smua dh kenal, mak lau msk ape2 msti suh anta skit kt umah en nuar.. untg nyer awk en nuar ea, dpt makan sedap2, x pe ni la org kate rezeki.. esok tmpt keje en nuar ade wt makan2, dia suh pakai sedondon.. skrg ni lau gi jln2 dia suh ak pkai bju sme caler, warghh kene stnd by spray cat la lau cmnie, ckp je nk kaler ape.. sy sembur cat hahaha...tpi ok jugak pakai sme kaler nie, cam sweet je.. eh yeke, haha ade ak kisah lau org kate x sweet..bwekkkk, yg ak tw ak happy sudehhlaaa...

   Malam tu En nuar msg yg wt ak touching, dia kate kene jge hbungan ni btul2, jgn ade org lain antara kite, dia apy sgt dgn ak, sbb dia kate ak baik pndai jage dia, ske wt org hapy, x pnting diri, n dia x kn cri yg lain sbb ak dh ckup smpurna bgi dia, bile duit dh ckup n dia dh stabil leh la kawin, mmm tharu sy <ni dia la kate, ak x kate haha spe yg dh mnth darah tu bek x yah bce kah3xx...ade ak kesah x de kan hoho> sian jgk kt dia skrg nie, ikat perut kmpul duit nk tawenn... smoga allah pmudhkan impian n niat suci kami nieh.. aminnn


                          p/s: Sape yg dh muntah darah tu haha pdan muke lalalalala....ade ak kisah haha


Photobucket
0 comment(s) ● Tuesday, 9 August 2011 ● 23:59
   
           Kepada smua muslimin n muslimat sekalian hehe slmt mnymbut ramadhan al mubarak, puase jgn x pose lak.. babab kang.. somga di bulan pose ni kite mndpt kberkatan drinya amin ya rabbal alamin...


     Hurm lame dh save story nie kt draft, dsbbkan sbuk dgn xtvt buat cramel bulan rmdhan nie, x smpt nk update blog sy neh... sperti smua thu skrg nie musim ujan panas, so rmai la dantra kite yg tkene demam, demam urat, demam cinta eeh silap pulak hehe.. mcm2 demam la senang cite..

Me n Abam

  Mule la bdn jdi sengal2, pas mghrib je jdi sejuk smacam je.. buat smua bende jdi x larat, dtmbhkan pulak kelenjar kt tekak tu membengkak, panas dalam.. nk telan air liur pn perit n sakit, siyes sakit...

  Bile demam cmnie bukan sy yg jdi susah hati, tpi En Nuar la org yg pling sush ati n care tntg sye, slalu tnye psl demam dh ok ke blum.. <terharu jugak hehe> tq syg...dia berusaha gi beli air cool rhino and air cap badak n siap de chewing gum lagi, stakat nie sy dh ade 3 chewing gum yg blum di mkn lagi kikik3, pastu suh minum cpt2 siap anta kt umah g pas dia bis keje, pastu bile dh smpi umah dia, dia pn call, teman sy tido through phone smpai dia nk terlelap dh, tpi x mgaku hehe.. sweet la u abam, mgkin u x prasan cara u tuh...

    Hri ke 5 puase, abam off  day.. ktorg bbuka puase sme2 mmm sonok nye, tpi kali nie lain skit, sbb ak pkai bju kurung.. pergghh dh mcm pmpuan melyu terkhir dah haha... En Nuar dtg parking kete kt umah ak, n gi stu kete je, mule2 gi stu restoran yg ade hidangan buffet nie, makk aii dh penuh upenye org reserved, pdhal bru kul 6 lbih skit je, mmm x pe la move ke kedai lain le nmpknye.. kami pn move ke nilai, then kt situ tjmpa stu kedai yg ade buffet gak.. Mmm mcm2 lauk pauk ade kt 20 jenis, bubur n buah2 han pn ade...

Berbuke puase (issh amik gmbr jauh2 skitt leeerr)
                    
     Kami pn ceduk2 la lauk pauk, mcm biase la pinggan ak msti la penuhkan, tgok pinggan en abam mcm x nk makan jekk, ak pn amik pinggan dia n tmbhkan lauk tnpa dia tahu hahaha.. bru la cepat gemuk en abammm.. bru leh lawan sye...

   Meja kami duduk btul2 depan Screen Projector kt restoran tuh, x lame pastu azan pn berkumandang, aku dgn penuh yakinnye trus minum air, ya allah tetibe terngat kt nilai kan lewat beberape minit.. teetibe ak dgn spenuh hati tekejutnye pndang org kt sekelling, ya ampun kang org ingt ak x pose pulak... slmat dorg pn minum jugak.. punye lah cuakk, gelak je en nuar.. mmg hausss sgt, kering tekak ye la bdn x sihat.. tpi mood mkn sperti biase la haha..

    Makan pnye makan, tetibe alamak nasi i dh habis la.. En nuar pn kate, tu la amik nasi skit sgt, lauk lbih dri nasi.. ha dia kate cpt gi tmbh nasi, lau malu nnti lapar.. mm aku pn usha kt blakang, x de org pn cedok mknan tmbhan sbb smua tgh makan dgn lahapnye.. ak ckp malu la x de org amik pn, lau malu bak sini dia amikkan.. baiiknye dia hehe.. tpi x pe la dgn muke x malu ak bgun n ceduk nc, pastu cpt2 duduk haha...

    Ni bukan gmbr sbenar, sje search kt yahoo,       bgi korang smua terliur skit bulan2 pose nie hahaha.. <jhatnye>
         Pas dh mkn knyg, kami gi jln2 kt giant.. beli brg2 aku wt kuih, mule2 x tringat pn nk beli brg2 kuih..time2 jln2 tu, tetibe tertengok harga susu cair rm 2.60 slalu beli brand yg sme dlm harga rm 3.30.. tu yg terlintas nk beli tuh, ak pn beli la 13 tin.. beriye2 en nuar kirekan brape tin nk pakai, sbb math ak kn gelung.. brape bncuhan kali dgn tin pn ak dh pening, lmbt jugak la nk anggarkan brape nk pakai.. pastu kami pn gerk ke bgian telur.. troli giant tu sorang pn leh tolak, tpi En nuar nie nk jugak tolak troli tu dua orang haishh buat org gelak je, <bdn awek awk nie larat je tw, hahaha...nnti dgn awk2 sy tolak>

   Pas dh beli, roti, telur, susu cair n esen vanila kami pn gerak ke kaunter pmbayaran, beriye2 En nuar kuarkan duit dia tuk byar <eh2 ak yg nk bniaga dia pulak nk hulur duit dia, pastu siap x nk bgi ak amik wallet ak dri porsche bag dia. dh la duit mkn buffet pn dia byarkan, sian pulak.> tpi akhirnya dpt jugak wallet ak, haha.. mmg x dpt la awk nk byrkan, sbb ni brg bniaga sy, mmg  tak ptut la gunekan awk tuk byarkan smuanya...pas cashier tu dh scan2 smua brg rm 51.40, teetibe kt tgn cashier tu dh ade skeping note rm 50, aiik bile pulak mamat nie bgi kt cashier pmpuan tuh..cpt btul mamat nieh, pastu ak pn ckp eh xpe2 kak pakai duit sy, dia pulak suh pakai duit dia.. pening akak cashier tuh.. last skali ak ckp kak duit dia tu x laku hahaha, pdn muke.. lastly aku pakai gak duit ak alallal..wlpn blnce lam wallet tinggal brape ringgit je, tpi puas ati sbb dpt byar sndiri...wekkkkkk..

Hahah suke nye...
                                                  
          Sy ade bgi dia rse caramel buatan sy sndiri, nmpk nye dia suke, wihuuuu amin... x sia2 buat wlpn x sihat..Mmmm dalam2 x sihat tu smpt jugak sy masakan nc goreng tuk hidgan bbuke kt tmpt dia kerja, sbb turn dia kene siapkan makanan tuk dat day, dia x mo suh sy sbb dia kate sy demam, tpi sy nk gak tlong, yela bukan slalu pn kene msk, lagipun tuk hdgan org berbuke puase, besar pahale nye tuh...dia kate mlm nnti dia bgi upah.. ingtkn ape? dia suh tgu nnti malam pas bis keje dia singgah kejap..tgok2 dia bgi  stu plstik beg ade air  cool rhino n redbull, dan stu beg lagi ade hadiah..wihuu x sngka nye, bile pulak mamat nieh gi beli hadiah tuk sye.. mm pape pn tq syg sbb slalu bgi suprise cmtu, nnti lau sy dh keje n ade duit sy akn blas balik.. skrg still student lagik, x de income.. tpi lau suprise kecik2 tu leh la ye syg...ngee :)

Comel je, tpi rse bukan dia yg blut hahha...

                                      
Air tuk cool kn bdn, n adiah yg comel...

Tq syg for everything u had done to me..i will care of u more than u care me, insyallah... :)


Photobucket
4 comment(s) ● Saturday, 6 August 2011 ● 03:11
         Hurm bosan pulak ptg2 cenggini, update blog lagi bguz... cpt skit mse tu berlalu kan.. hmmm aku ni name je duk slgor, tpi the mines pn x nah poyi.. so hari tu en nuar pn bwk la sy gi jalan2 the mines, bst jugak kt situ, mklumla first time dtg sne..

Me n En Nuar
 
....  En Nuar n the lake view...
                                                       

        Cntik tmpt dia, sbb ade boat yg lalu di dlm Shopping Mall tuh... nice la, pdhal tmpt shopping nieh dh wjud sjak sy zaman2 skola dlu.. tpi x penah pn tlintas nk pgi...

Mmmm mcm biase la, sy slalu ttgu2 hari sbtu, sbb En Nuar Off day.. leh poyi jalan2...mmm sperti yg drncangkan kami pn btolak gi sne, smpai tersesat msuk town kl... < En driver tsalah simpang > Sbelum minyk kete kering baik pi isi dlu <kang ade kene tolak kete time tgh2 jem nieh>

Pas En nuar byar minyak, mcm biase la dia akan belikan minuman untk kami, plus with cokolaat n chewing gum... leh knyah2 sblum smpi the mines.. mnyk pn dh isi then kami gerak ke the mines.. susah jgk nak cari parking kt situ, pdat btul2.. lame gak tgu lam kete b4 nk dptkn parking..

Dh smpai kitorg pn gi usha tiket wyang dlu, start kul 8.20 mlm.. so dsbbkn awl lagi, then ktorg pn g knyang perut nie dlu.. Dia nk makan kfc, sy mcm biase la jwb mmm ape2 pn ok je..follow the leader...tu..

Pas dh knyg kami pn gi jalan2, usha brg2 kt situ, tgok tudung mm lawa2 jgk, tpi x de la beli..cme cuci mate je kate org..

Pas bis movie dlm kul 10.20 kami pn balik la sepang, smpai rumah je mate dh ngntuk.. ape lagi bersihkan diri n tidoooo hehe the best part..

                                                                ------Habis cite-----------


          Minggu dpnnye tu gi lagi skali the mines, tpi kali ni gi ber 4, ak, En nuar, Akma (adik sy) n kawan dia... siok skit pegi ramai2 nie, ktorg gerak ke sne lam kul 3 ptg.. ptutnye kul 1, sbb kelam kbut last minit plan dh btukar time daa......
..... Me with my sayang....
                                                          
  ....  En nuar n miss akma...
                                                     
            Mmm kali ni pgi dh x sesat dah, mcm biase mule2 smpai ktorg gi usha tiket wayang dlu.. kali ni tgok cite klakar pulak cite senario opocot..<support cite m'sia lah katakan.>

           Pas abis wayang bpecah jap sbb nk cari toilet pastu ak dh siap ak kuar, ak pn tgu En nuar kt luar toilet,  pnye la lame.. pastu ak pn kol la kut2 dia g tmpt lain ke, sbb lame benor...
ak pn kol la, tetibe ade hndset bnyi.. larhh upenye phone dia kt aku... aisey man cmno nk buek nie, nk x nk tpkse la tgu wlpn x thu btul x dia lam toilet tuh..
Pstu dia jmpe akma <adik gue> kt dpn wayang, nmpk dia ade pegang plastic beg yg ade 2 kotak, smbil tu ak pn pkir ape dia brg tuh.. aikk cmne leh ade, bile dorang ni beli..tpi wt x tw je la, kut2 ade brg dia tinggal kt mane2 ke si akma tlong ambikkan...

        Pastu dia ajak gi makan, mmm time  kt kedai mkn tuh, dia bwk kuar brg yg lam kotak tuh.. warhh ade cawan kaler hitam... ak pn pelik jugak, cwan? nk buat ape? mmm pastu tgok kt cwn tu ade gmbr ktorg, tpi sgt gelap.. owh upenye ni la suprise yg dia nk buat tuh, owh ptut si akma beriye2 mntak knci kete.. hoho sy dh thu.. tpi kenape cwn tu gelap ea, n xnmpk gmbr2 tu dgn clear... malap je, dia ckp org tu slh print tas cwn tuh.. pas tu dia pn order air panas n tuang dlm cwn tuh, warghh tetibe je dgn slow motion cwn tu btukar caler, n makin nmpk gmbr2 tuh.. warghh sgt tharu, sgt cntik... tq sgt2xx, sgt happy ri tu... ni yg tmbbh syg nie...dia order 2 cawan, stu tuk dia n stu tuk aku... upnye dh kt 3 minggu dia order, n now bru dpt..



Stu cwn dh btukar, stu g blum...


Sedang btukar kaler hehe..
                                                    


taraa, dh nmpk gmbr spruh cwan...
                                                    

taraaaa....dh btukar pn...comell
                                                        

p/s: Tq to miss akma yg tlong rasiakan bende ni dri pgtahuan akak mu ini n tq jgak kt En nuar yg telah membeli cawan2 ni.. tq syg

Photobucket
0 comment(s) ● ● 02:02

      Hurm agak lame jugak la x mengepost cite baru lam blog nieh, dsbabkan sibuk dgn praktikal.. huhu but now im really free..
      Sy telah pn mghbiskan praktikal selma lbih krang sbulan at Skolah Menengah Kebangsaan Kompleks Klia, syukur sgt khdiran sy diterima n dilayan sperti slh seorg ahli keluarga di sane.. mmm staff n guru2 kt sne smua baik2, tq ye akak2 n abg2 smua... Guru besar dia sgt sporting, cool n slalu bgi kata2 smgat tuk bjaye lam hidup..
      Mse last day praktikal kt sne, ade jamuan tuk Sy, Pn Hamidah, En fairuz n kak Rafiza.. tharu sgt dgn hadiah n sumbgan duit dri SMK KKLIA.. smoga allah memblas jase baik anda.. Part pling suke is sy nye report praktikal bguzz, mmm x sngka ler pulak <rse mcm  wt keje main2 je> .. tq ye Kak Zanariah di atas ulasan akak tuh..

   ... With Kak Rafiza n Kak Hamidah n Abg Feruz...

   Hadiah n Hadiah suke Suke...

                                                  
Wargghhh rmainye student, ak lak yg segan duk kt dpn nie sbb x biase...
                           

    Spnjang praktikal kt sne leh kire la brape kali sy kuarkan duit tuk tapau mknan pagi, sbab ade sje jamuan, jamuan perpisahan la, jamuan msyuarat la ade sje la senang kate hehe... mmg kenyang la... hai untung sgguh.
Spnjg praktikal kt sne, sy incarge bgian admin.. bljar cmno nk proses surat msuk, surat kuar, typing cover letter, wt claim insurans tuk student yg xcident or meninggal.. bljar faks, incharge bgian stok, claim cikgu2.. mcm2 la bnda bruu yg sy blaja.. sonookkk...

    Yang paling best En Anuar slalu tapau makanan untuk sy lunch, smpai kene perli la dgn akak2 kt situ..<hai rini bf x anta makanan ke hahaha...mmm baik nye la en nuar nie...smpi lewat2 gi keje.. tq ye syg tuk mknan lunch free tu kikik3... jht nye sy>

bweekkk...
    Spnjang praktikal kt sne, ade shari sy m.c, dsbabkan flu n cough + fever yg agak mlemaskan sy.. tpi sy dtg jugak spruh hari then bru gi amik m.c... warghh time demam  nie la yg pling best, sbb ade org yg sgt care tntg sy... sggup carikan tomyam..Time tu tghari jrg kedai jual mknan panas wktu tu..slalu ptg2 or mlm2 pn adela.. smpi 5 kedai dia pegi x jmpe gak, lastly belikan sy soto... mm sodap la sbb panas n lagi pn dia yg belikan kikik3..<kesian btul en nuar smpi lewat g keje...luv u syg>


                                                  --- Tu la cite den time praktikal kt sne---





Photobucket
Older Posts | newer Posts